BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  POLİTİKA

DTPli başkan komandoyu öptü!

Muş bugün özlenen bir görüntüye sahne oldu. DTP'li başkan şehit askerin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Komandoları öptü

Abone ol

MUŞ’un Malazgirt İlçesi Belediye Başkanı DTP’li Mehmet Nuri Balcı, Ramazan Bayramında şehit Mehmetçik Yusuf Ulaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak dua etti. Başkan Balcı, Jandarma komando erleri de öperek bayramlarını kutladı, “Bayramlarda herkesle kucaklaşmak gerekiyor. Ben, asker- sivil her kesimin başkanıyım. İnşallah güzel günler yakındır” dedi.

Malazgirt’te Ramazan Bayramı nedeniyle ilk kutlama Öğretmenevinde düzenlendi. Kaymakam Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Güven Öngören, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştılar. Bayramlaşma, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediyede devam etti. Kutlamaların tümüne protokol ile birlikte katılan Belediye Başkanı Balcı’nın, komando askerleri yanaklarından öperek bayramlarını kutlaması dikkat çekti.

Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, protokol ile birlikte 8 Eylül günü Siirt Eruh İlçesinde çıkan çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki Jandarma Komando Er Yusuf Ulaş’ın ailesine taziye ziyaretine gitti. Aynalıhoca Köyündeki taziye çadırında cenaze töreni için gönderilen çelenklerin de önünde oturan Kaymakam Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Güven Öngören, İlçe Emniyet Amiri Kemal Mustafa Serbes, şehit için fatiha okudular. Protokolda bulunan şehit babası Mehmet Nasır Ulaş’a tekrar başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular.

Kürt açılımının tartışıldığı bir dönemde DTP’li Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı’nın komando askerleri öpmesi ve şehit askerin taziye çadırında dua etmesi, dikkat topladı. Başkan Balcı, “Bayramlarda ayırım yapmadan herkesle bayramlaşmak, kucaklaşmak gerekiyor. Ben asker- sivil her kesimin başkanıyım. İnsancıl yaklaşımımız inşallah ülkeye barış, sevgi ve kardeşlik getirir ve herkes huzur içinde yaşar. İnşallah güzel günler yakındır" diye konuştu.