BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  DÜNYA

Drogba’dan Metin Oktay pozu

Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar, ölümünün 22. yıl dönümünde efsane oyuncu ‘Taçsız Kral’ Metin Oktay’ı unutmadı. Fildişi Sahilli yıl...

Abone ol

Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar, ölümünün 22. yıl dönümünde efsane oyuncu ‘Taçsız Kral’ Metin Oktay’ı unutmadı. Fildişi Sahilli yıldız Drogba da , "Metin Oktay pozu" verdi.
Galatasaraylı bir grup taraftar Topkapı Panorama Müzesi önünde toplanarak, Metin Oktay’ın kabri başında gerçekleştirilecek anma töreni için Kozlu Mezarlığı’na yürüdü. Tezahüratlar eşliğinde mezarlığa yürüyen sarı-kırmızılı taraftarlardan biri yaptığı açıklamada, “Metin demek, Galatasaray demek” diyerek, “Metin Oktay’ı bizler ufakken gördük. Bugün takımlarımız iyi sonuçta alsa kötü sonuçta alsa biz her zaman Metin Oktay’ın yanında olduğumuzu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARDAN MESAJLAR
Sarı-Kırmızılı futbolcular da sosyal medya üzerinden, Galatasaray’ın efsanevi futbolcusu taçsız kral Metin Oktay’ı andı. Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba ise, sosyal paylaşım sitesinden, "Taçsız Krala Saygılar" başlıklı bir fotoğraf paylaştı.

İşte o mesajlar:
"Didier Drogba: Taçsız Krala Saygılar
Burak Yılmaz: Türk futbolunun ve Galatasaray’ın Taçsız Kralı Metin Oktay’ı saygıyla anıyoruz
Yekta Kurtuluş: Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Ölümünün 22. yılında Taçsız Kralı saygıyla ve özlemle anıyoruz
Selçuk İnan: Taçsız Kral Metin Oktay’ı saygı ve rahmetle anıyoruz.”
(İHA)