BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  EKONOMİ

Döviz çıkışı: Bazı Müslüman ülkeler de var isimlerini açıklarız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dövizdeki dalgalanmada bazı Müslüman ülkelerin de içerisinde olduğu yabancı ülkelerin parmağının olduğunu söyledi. Zamanı geldiğinde isimlerini açıklayacaklarını belirtti.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dövizde yaşanan dalgalanma hakkında konuştu. Çavuşoğlu, "Bu işin içinde ülkeler de var, finans kuruluşları da var, faiz lobisi de var. Ülkeler arasında bazı Müslüman ülkeler de var. Ben burada ülke ismi vermeyeceğim ama genel bir çerçeve çiziyorum" dedi.

'BAZI MÜSLÜMAN ÜLKELER DE VAR': Elbette zamanı geldiği zaman bunları açıklarız. Kredi kuruluşlarına bakın notları nasıl düşürüyorlar? 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olduktan sonra Türkiye’yi ekonomi ile nasıl yıkabiliriz çalışmaları başladı. Fakat biz aldığımız tedbirlerle ekonomimizin bu saldırılardan en az hasarla kurtulmasını sağladık. Bu işin içinde ülkeler de var, finans kuruluşları da var, faiz lobisi de var. Ülkeler arasında bazı Müslüman ülkeler de var. Ben burada ülke ismi vermeyeceğim ama genel bir çerçeve çiziyorum.

İsveç bankasından dolar kehaneti: Seçim öncesi...

Doların ateşini düşüren açıklama! Dolar ne kadar 30 Mayıs 2018