BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.514,00
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Dore Life'ta ilgi yoğun

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Dore Life'ta uygun fiyatlar yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Abone ol

Dore Life'ta, her Konut tipi için ayrı bir blok tasarlanırken bu sayede farklı yaşam tarzlarına hitap ediliyor.

Projedeki 1+1 dairelerde, Salon ve salonla bağlantılı açık Mutfak, Banyo ve Yatak odası düzeni kurgulanırken, diğer Daire tipleri ise kapalı Mutfak, Salon ve odalar tarzında düzenleniyor.

3+1 ve 4+1 dairelerde ebeveyn banyosu, 1+1 dairelerde ise açık kat bahçelerine yer veriliyor. 1+1 dairelerden oluşan iki blokta 72'şer daireden 144 Daire, 2+1 dairelerden oluşan iki blokta 40'ar daireden 80 daire, 3+1 dairelerden oluşan iki blokta 36'şar daireden 72 daire, 4+1 dairelerden oluşan bir blokta 36 daire yer alıyor.

Dore Life'ta;

1+1 daireler 181 bin 500 TL'den,

2+1 daireler 255 bin TL'den,

3+1 daireler 335 bin TL'den,

4+1 daireler 500 bin TL'den satışa sunuluyor.

Havuz, Spor Alanları, yeşil alan ve yürüyüş yollarını içeren peyzaj düzenlemesi, yarı olimpik açık havuz, çocuk havuzu, iki Spor Sahası, çocuk oyun alanı, havuz ve kafeterya, yeraltı otoparkı, her konuta özel Otopark yeri Dore Life'ın sunduğu imkânlar arasında yer alıyor. Proje toplamda 332 konuttan oluşurken, sosyal tesislerin yanı sıra günlük ihtiyaçları karşılayan bir çarşı da bulunuyor.

Dore Life'ı Kent yaşamanın yoğun temposundan uzak, hayatı farklı ritmiyle yaşamak isteyenler için tasarlayan AC Yapı, dokusuyla ve rengiyle farklı, ilişkilerin daha içten yaşandığı bir ortam oluşturma amacında. Dore Life sakinleri için "işten eve değil, işten hayata" konseptini hayat geçiren AC Yapı, bunun için güneş ışığından azami ölçüde yararlanarak bloklar arasında ferah bir ortam yaratıp, sağlıklı ve iç açıcı bir ortam tasarladı.

Dore Life'ta, yaşam merkezinde sosyal tesislerin yanı sıra günlük ihtiyaçları karşılayan bir çarşı da yer alıyor. Zengin sosyal alan ve peyzaj düzenlemesine sahip olan projede; çocuk oyun alanı, havuz ve kafeterya, yeraltı otoparkı, her konuta özel Otopark, havuz, Spor Alanları, yeşil alan ve yürüyüş yollarını içeren peyzaj düzenlemesi, yarı olimpik açık havuz, çocuk havuzu ve iki Spor Sahası yer alıyor.

Merkezi konumu ve kolay Ulaşım olanakları ile sakinlerine önemli avantaj sağlayan Dore Life projesi; Çekmeköy'e 6 dakika, Ataşehir'e 9 dakika, FSM Köprüsü'ne 15 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 18 dakika mesafede konumlanıyor.

Dore Life İletişim bilgileri

Web : www.dorelife.com.tr

Teş : 444 50 51