BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,48
HABER /  MEDYA

Dolunay 25.bölüm Deniz gerçekler karşısında deliye dönüyor

Dolunay 25.bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Aralık tarihinde yani yarın ekrana gelecek olan Dolunay 25.yeni bölümde neler olacak? Final bölümü öncesi ekrana gelecek Dolunay son bölüm fragmanı ve 25.yeni bölüm özetine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen fakat yaz dizisi olduğu için final yapma kararı alan Dolunay yeni bölümü büyük heyecanla bekleniyor. Dolunay 25.yeni bölümde Nazlı ve Ferit'ten ziyade Deniz damga vuracak. 

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay yeni bölümde nefesler tutulacak. Çünkü Demet'in Hakan için yaptığı ses kaydı ortaya çıkacak. Deniz'in eline geçen bu ses kaydı adeta fırtınalar estirecek. Hakan'ın bunu duyması nedeniyle yurt dışı planları da başlayacak. Demet ise her şeyi gözü yaşlı bir şekilde takip edecek. Öte yandan Nazlı ve Ferit aile terapistine gitmeye başlar. Ferit'e aşık olan fakat Hakan'ın tehditleri nedeniyle boşanmak isteyen Nazlı ne yapacak? Herkesin heyecanla beklediği yeni bölümde neler olacak? Hep birlikte Dolunay 25.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

DOLUNAY FİNAL BÖLÜMÜ NELER OLACAK?

Dolunay final bölümü şimdiden merak edilmeye başlandı. Hakan'ın kaçıp kaçmayacağı merakla beklenirken ilk ipucu dizinin yapımcısı Yağmur Ünal'dan geldi. Final bölümünde büyük sürprizlerin yaşanacağını söyleyen Ünal, 26.bölümü işaret etti.