BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 7. Bölüm Ertuğrul'un muhteşem duası

Diriliş Ertuğrul 7. bölüme Ertuğrul'un duası damga vurdu. Diriliş Ertuğrul son bölümde hem Atabey'in son sözleri hem de Ertuğrul'un duası ekrana kilitledi.

Abone ol

Diriliş 7. Bölüm yine ekrana kilitledi. Diriliş son bölümde Ertuğrul'un başı Halep'te derttedir. Yolda yaralanan Halime'yi bir yandan iyileştirmeye çalışan Ertuğrul bir yandan da kurulan tuzaklardan çıkmaya çalışır.

Diriliş 7. Bölüme Ertuğrul'un duası damga vurdu. İşte izleyiciyi etkileyen o dua:
 




Halep Emiri'nin Atabey'i hapsetmesi üzerine işler daha da kötüye gider. Ertuğrul Atabey'e ulaşmaya çalışır ama yolda onu yine bir tuzak beklemektedir.

dirilis1.jpgBu tuzağı da bertaraf eden Ertuğrul Atabey'i zindandan kurtarmak için Alplerle birlikte yola koyulur. 

Bu sırada Alplerden Turgut hala zindandadır. Tapınakçılar tarafından işkencelere maruz kalan Turgut dayanmaya çalışır. Küçük şehzade ise tapınakçıların elinde esir kalmıştır.

Bütün bunlar yaşanırken obada Süleymanşah iyileşmeye başlar. Halep'e yolculukları devam Kayılar veba illetinden kurtulmaya çalışır. Kurtuoğlu ise her zamanki gibi oyunlarına devam etmektedir. Gündoğdu ise Kurtoğlu ile mücadelesini sürdürür.

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam 6. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ertuğrul için yapılan entrikalar devam ediyor. Peki Ertuğrul kendisi ve obası için yapılan bu çirkin tuzaklara düşecek mi?



Diriliş "Ertuğrul" 7. bölüm
de haksız yere idama mahkum edilen Atabey, kendisini destekleyen halka böyle seslendi.





İŞTE O SAHNE: