BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.383,89
HABER /  GÜNCEL

Dikkat ! THY hepsini Pegasus da 74 seferini iptal etti!

İSTANBUL'daki kar yağışı hava ulaşımını durdurdu. THY saat 17.00'a kadar olan tüm seferlerini iptal etti. Pegasus Hava yolları da iptal kararlarını duyurdu.

Abone ol

İstanbul'da etkili olan kar nedeniyle Pegasus Hava Yolları, iç ve dış hatta yapılması planlanan 74 seferini iptal etti.

Pegasus Hava Yollarından yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle cuma gününden beri toplam 228 seferini iptal etmek zorunda kalan havayolu şirketi, bugün de gerçekleştirilmesi planlanan yurt içi ve yurt dışı 74 seferini yapamayacak.

Pegasus Hava Yollarının, yaşanan olağanüstü durumdan mağdur olan bin 918 misafirini otellerde konaklattırdığı, havalimanlarında uzun süre beklemek zorunda kalan 2 bin 500'e yakın misafirine de yiyecek ve içecek ikramında bulunduğu kaydedildi.

METEOROLOJİDEN YENİ UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da halen aralıklarla devam eden kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor.

Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 santimetre, iç ve kuzey kesimlerde 10-15 santimetre arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışları nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.