BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
GÜNCEL

DHKP-C´li teröristlerin yakalanma anı polis kamerasında

İSTANBUL Okmeydanı'nda terör örgütü DHKPC'nin sözde örgütün genel sekreteri Ümit İlter ve sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu üst düzey isimlerin yakanlanmasına ilişkin yeni görüntüler paylaşıldı.

DHKP-C'li teröristlerin yakalandığı operasyon polis kamerasında. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince dün Okmeydanı'ndaki binaya yapılan operasyonun polis kamerası görüntüleri basın ile paylaşıldı. Görüntülerde, polis ekiplerinin balyozla duvarları kırarak ve binanın çelik kapılarını keserek içeriye girdiği görülüyor. İçeri giren polis ekipleri tabandaki parkeleri söküyor.

Parkenin altında gizli bölme Daha sonra parkelerin altındaki kapağı açarak gizli bölmeye ulaşıyor. Gizli bir bölmeden, burada saklananları dışarıya çıkartıyor. Operasyonda gizli bir bölmede saklanan 6 kişi ile binada bulunan 2 kişi gözaltına alınmıştı.

İstanbul Valiliği'nden açıklama İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, DHKP/Cterör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İdil Kültür Merkezi'nin Şişli'deki binasına operasyon yapıldı.

Sitene Ekle
Etiketler