BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.426,89
GÜNCEL

27 Şubat Türkiye Gündemi

27 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Polis alımı müjdesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni sayıyı açıkladı

Süleyman Soylu daha önce 10 bin polis alınacağını duyuran Soylu, bu sayının bugün itibariyle 15 bine çıkarıldığını açıkladı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük deniz tatbikatı başladı aynı anda üç denizde

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Cumhuriyet tarihinde ilk defa ana vatanı çevreleyen üç denizde 103 geminin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilecek 'Mavi Vatan 2019 Tatbikat'ı başladı.

BDDK Türkiye Emlak Katılım Bankası'na onay verdi

Türkiye Emlak Katılım Bankası, BDDK'nın yaptığı değerlendirme neticesinde onay aldı ve faaliyet izni Resmi Gazete'de yayımlandı. Bankanın yakın zamanda şubeleşmeye başlayacağı belirtiliyor.

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'tan dijital ticarete vergi açıklaması

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, yeni vergi sistemleri çalışmaları toplantısında konuştu. Yurt dışından yapılan e-ticaretin vergilendirilmesi için güçlü refleks verileceğini söyledi.

Keşmir'de Hint savaş uçağı düştü pilotlar öldü

Pakistan ise kendi hava sahalarına giren Hint savaç uçaklarını vurdu. Olayda 2 pilot ve bir sivilin hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Galatasaray Deniz Türüç ile prensipte anlaştı

Galatasaray, Kayserispor'da forma giyen Deniz Türüç ile ön görüşmeyi gerçekleştirdi ve milli futbolcunun menajeri Buğra Coşkun ile sezon sonu için prensip anlaşmasına vardı.

Sitene Ekle
Etiketler