BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Devletin zirvesi Köşk’te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl münasebetiyle yasama, yürütme ve yargı organları başkanlarına Çankaya Köşkü’nde öğle yemeği verdi. Yeme...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl münasebetiyle yasama, yürütme ve yargı organları başkanlarına Çankaya Köşkü’nde öğle yemeği verdi. Yemeğin ardından Gül ve Erdoğan, olağan haftalık görüşmelerini gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl münasebetiyle yasama, yürütme ve yargı organları başkanlarına Çankaya Köşkü’nde öğle yemeği verdi. Yemeğe, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Ali Kalkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Sadullah Ergin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür ve Askerî Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Abdullah Arslan katıldı.
Askerî Yargıtay Başkanı Tuğamiral Ahmet Zeki Liman’ın yurt dışında olması nedeniyle Askerî Yargıtay Başkan Vekili Hâkim Albay Dr. Mehmet Ali Uzun’un da hazır bulunduğu yemekte, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan ile Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Koray Ertaş da yer aldı.
Yemeğin ardından Gül ve Erdoğan, olağan haftalık görüşmelerini gerçekleştirdi.
(İHA)