BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,59
ALTIN 2.386,00
HABER /  DÜNYA

Devler liginde sürpriz sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmalarından sürpriz sonuçlar çıktı. Barcelona Ajax’a, Chelsea de Basel’e mağlup oldu.<br/>Şampiyonlar ...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmalarından sürpriz sonuçlar çıktı. Barcelona Ajax’a, Chelsea de Basel’e mağlup oldu.
Şampiyonlar Ligi H grubu karşılaşmasında Ajax, evinde Barcelona’yı ağırladı. Ev sahibi ekip, karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bu sonuçla Ajax puanını 7’e çıkartırken, Katalan ekibi ise 10 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü.

DORTMUND EZDİ GEÇTİ
Gecenin bir diğer önemli karşılaşması F Grubu’ndaki Borussia Dortmund ile Napoli arasında oynandı. Dortmund, maçı 3-1 kazandı. Böylece puanını 9’a çıkartan Alman takımı, averaj ile ikinci sıraya yükseldi. Napoli ise 9 puan ile üçüncü sırada yer aldı.

WILSHERE ARSENAL’I UÇURDU
F grubunda oynanan karşılaşmada ise Asenal, Marsilya’yı konuk etti. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan ev sahibi başlama düdüğünden 29 saniye sonra Jack Wilshere, Arsenal’i öne geçiren isim oldu. Karşılaşmada 39. dakika da Arsenal penaltı kazandı. Topun başına geçen Mesut Özil penaltıyı gole çeviremedi. İkinci yarıda dakikalar 65’i gösterirken topla buluşan Wilshere, Mandanda’yı ikinci kez mağlup ederek farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, puanını 12’ye çıkaran Arsenal, gruptan çıkmayı garantiledi.

CHEALSE YENİLDİ TUR ATLADI
Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Chelsea, İsviçre’de Basel’e konuk oldu. Ev sahibi Basel, 87. dakikada Salah ile bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Böylece E Grubu’nda Chelsea 9 puanla lider, Basel 8 puanla ikinci ve Schalke de 7 puanla üçüncülüğe geldi.
Chelsea, yenilmesine rağmen turlamayı garantiledi. İngilizler, son maçında Steaua Bükreş karşısında grup liderliği için mücadele edecek.

MİLAN UÇTU
Şampiyonlar Ligi H grubu maçında Celtic, evinde AC Milan’ı konuk etti. Deplasmanda 3-0’la gülen Milan, puanını 8’e yükselterek grup ikinciliğindeki yerini sürdürdü. Celtic ise 3 puanda kalarak bir üst tura çıkma ve UEFA Avrupa Ligi’ne kalma şansını kaybetti.

A.MADRİD 1 PUANA RAZI OLDU
Şampiyonlar Ligi G Grubu beşinci maç haftasında Rusya ekibi Zenit’e konuk olan Atletico Madrid, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İspanyol ekibi, bu skorla 13, Zenit de 6 puana yükseldi.
(İHA)