BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlisporun hedefi yine Süper Lig

Denizlispor, Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edeceği ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşıp yeniden Turkcell Süper Ligi'ne çıkmak istiyor.

Abone ol

10 sezon mücadele ettiği Turkcell Süper Ligi'ne veda eden Denizlispor, Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edecek kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk etapta takımdan gidecek futbolcuları belirleyecek olan Yeşil siyahlılar, daha sonra transfer edilecek futbolcularla görüşmelere başlayacak. Denizlispor Başkanı Ali İpek, takımın iki milli futbolcusu olan ve transfer teklifi gelen Çağlar Birinci ve kaleci Cenk Gönen konusunda tam yetkiyle donatılırken, İstanbul'da bu iki oyuncunun transfer çalışmalırını sürdürüyor.

Önceki gün İstanbul'a giden İpek'in, Çağlar Birinci ve kaleci Cenk'in transferleri ile ilgili Galatasaray ve Beşiktaş kulüp yöneticileri ile bir araya geleceği öğrenilirken, Galatasaray'ın Çağlar için bonservisinde indirim talep ettiği belirtildi.

Öte yandan Denizlispor futbolcu izleme komitesinden 2 antrenörün yükselme grubu maçlarını takip ettiği ve Yeşil-siyahlıların yeni sezonda kadrosuna en az 8 futbolcu transfer edeceği belirtildi. Teknik direktör konusunda da çalışmalarını sürdüren ve bu konuda yine yükselme grubu maçlarının bitmesini bekleyen Denizlispor, maçların tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız verecek. Denizlispor Başkanı Ali İpek, Bank Asya 1. Ligi'nde şampiyon olacak takımı kuracaklarını ifade ederek, "Bu sezon şanssız bir lig yaşadık. Denizlispor'un gerçek yeri olan Turkcell Süper Ligi'ne yeniden dönmek için güçlü bir takım kuracağız.

Çağlar ve Cenk ile ilgili gelen transfer tekliflerini de değerlendiriyoruz. Denizlispor'un menfaatleri doğrultusunda bu transferler gerçekleştirilecek" dedi.