BIST 10.219
DOLAR 32,19
EURO 34,71
ALTIN 2.447,02

Denizden çıkmak bilmediler!

Denizden çıkmak bilmediler!

Çocuklar Duymasın adlı dizi, sezon finali yaptıktan sonra ailesiyle birlikte soluğu Göcek'te alan Pınar Altuğ, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Kendilerine ait tekneyi Akvaryum Koyu’nda demirleyen Altuğ ile Atacan, tatillerinin ilk gününde adeta denizden çıkmak bilmedi.

Denizden çıkmak bilmediler!

Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan kızları Su’yla Göcek’te tatile çıktı. İkili, tatillerinin ilk gününde adeta denizden çıkmak bilmedi. HT Magazin'den Onur Aydın'ın haberine göre, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan kızları Su’yla Göcek’te tatile çıktı. Kendilerine ait tekneyi Akvaryum Koyu’nda demirleyen Altuğ ile Atacan, tatillerinin ilk gününde adeta denizden çıkmak bilmedi. Çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Denizden çıkmak bilmediler!

Çocuklar Duymasın adlı dizi, sezon finali yaptıktan sonra ailesiyle birlikte soluğu Göcek'te alan Pınar Altuğ, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Hatırlanacağı gibi Pınar Altuğ, daha önce verdiği röportajda ''Henüz dinlenme safhasına geçemedim. ‘Çocuklar Duymasın’ sezon finalini çekeli iki hafta oluyor ama programın Ramazan özel bölümü yeni bitti. By Pınar Altuğ tekne teslimatları bitmek üzere, Selma by Pınar Altuğ Yaz Koleksiyonu ise mağazalara teslim ediliyor. Okul kapandı, artık tatil başlıyor. Sekiz senedir yazlarımızı teknemizde geçiriyoruz. Rotamız iş tempomuza göre yön değiştiriyor. Bu yıl mağazam yok, dolayısıyla biraz daha özgür olabileceğiz. Seçime kadar yakın noktalardayız. Sonrasında sanırım biraz uzaklaşırız.'' ifadelerini kullanmıştı.

Denizden çıkmak bilmediler!

İşte Pınar Altuğ ve ailesinin Göcek tatilinden kareler...