BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,23
ALTIN 2.447,12
HABER /  POLİTİKA

Demokrat Parti durulmuyor!

DP toplu istifalarla sarsılıyor. Bugün 4 ilden daha Ağar'a kötü haber geldi..

Abone ol

Demokrat Parti Sivas il yönetimi ve il kadın kolları teşkilatı üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.

 Sivas İl Başkanı Selçuk Eminoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin genel merkezine aday tespiti süresinde il teşkilatı olarak yardımcı olduklarını söyledi.  

KOCAELİ'NDE TOPLU İSTİFALAR

Kocaeli İlçe Belediye Başkanı Zeynel Dal, Sinanoğlu Belde Belediye Başkanı Yılmaz Öztürk, Yazlık Belde Belediye Başkanı Hasan Çalışır ve Kazımpaşa Belde Belediye Başkanı Necati Cantimur ile Merkez Belediye Meclis Üyesi Adnan Uyumaz, istifa etti

MERSİN: BİRLEŞME TAM BİR FİYASKOYDU

MERSİN DP Mersin Merkez İlçe Başkanı Duygu Keske, istifa ettiğini bildirdi.

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Demokrat Partili (DP) Salyazı Beldesi Belediye Başkanı ve dört meclis üyesi partilerinden istifa ettiler.

Salyazı Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Karakoç, Muhsin Karakoç, Şaban İnci ve Lütfi İlhan ile DP Gümüşhane İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen DP'li Salyazı Belediye Başkanı Nevres Tunç, istifa gerekçeleri ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, parti tabanından gelen istek üzerine DP'den ayrıldıklarını söyledi. Başkan Tunç, ve dört meclis üyesi herhangi bir partiye geçmeyi şimdilik düşünmediklerini belirterek, siyaseti bağımsız olarak sürdüreceklerini kaydettiler.

AA-İHA