BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.406,37
HABER /  GÜNCEL

Demirören doğru olanı yaptı!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in kongrede yaptığı olay konuşmaya destek geldi.

Abone ol

TFF Genel Kurulu'nda divan kurulu başkanlığı yapan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'den siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'e destek geldi.

Karadeniz, Demirören'in kongrede yaptığı konuşmayla ilgili olarak "Demirören, doğru olanı yaptı. 'Kendisi için başka kulübün formasını giyiyor, kendisi endişe duyuyor' gibi yorumlar yapıldı. Bunların hiçbirisi doğru değil. Kulüpler Birliği Başkanı olarak yapması gerekeni yaptı. Son derece olumlu bir konuşma yaptı. Ben konuşmasını müspet karşılıyorum" dedi.

"FENERBAHÇEMİZ" SÖZÜ... TAKIM FORMALARIMIZI ÜZERİMİZDEN ÇIKARALIM

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Karadeniz, Demirören'in "Bu süreçte, maalesef, Fenerbahçemiz en çok konuşulan kulüp oldu" sözüyle ilgili olarak ise "Biz burada Türk futbolcunun geleceğini konuşuyoruz. Bu bakımdan formaları çıkarmamız gerekir" diye konuştu.

TFF EN DOĞRU KARARI VERMEK ZORUNDA

"TFF Yönetimi'ne Allan yardımcı olsun" diyen Yalçın Karadeniz, "Çok büyük bir sorunla karşılaştılar, onlara yardımcı olmalıyız. Umarım Türk futbolu adına en doğru karar verilir" ifadelerini kullandı.