BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, üç büyüklerin son durumunu masaya yatırırken Galatasaraylı futbolcu için ''Düşünmeden satardım'' dedi.

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi. Üç büyüklerin son durumunu masaya yatıran Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde;

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

ŞENOL GÜNEŞ KONUSU: Beşiktaş yönetimi, “Kalmak istiyorsan kal” diyor Şenol Güneş’e. Böyle okunabilir. Olumlu bir şeyler olsun diye yapılan hamle olarak görülebilir. Yönetimin içinde hocayı istemeyenler vardı deniyordu. Fikret Orman’ın da zaman zaman acaba dediğini söylemiştik. Şenol Güneş’in, sözleşmenin maddi tarafıyla ilgili itirazları olduğunu biliyoruz. Bir de Şenol Güneş’in milli takım isteği… Ne amaçlanıyor? Bu, daha önce Türkiye’de görülmüş bir şey mi? Böyle bir açıklama daha önce görüldü mü? Çok hatırlamıyorum. Yapılan açıklamada Şenol Güneş yok. Olumlu bir pencereden bakmak gerekir. Beşiktaş’ın elindeki en önemli asetinin Şenol Güneş olduğunu düşünüyorum.

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

''DEMOKRASİDEN KORKMAYIN'': Stadyum yaptın, ekonomiyi bir yere getirdin diye hükümranlık mı olacak? Fikret Orman o kadar çok ben dedi ki… Kongre o kadar hızlı öne alındı ki. Birileri karşısına elbette çıkabilir. Demokrasi adına faydası var. Çünkü Fikret Orman da öyle geldi. Neyse ki kimse babadan gelmiyor. Fikret Orman da o şekilde gidecek. Orman’ın Beşiktaş tarihine elbette olumlu tarafları kadar olumsuz tarafları da olacaktır. Süleyman Seba'yı da tribünler yolladı. Demokrasiden kimse korkmasın.

Demirkol'dan olay sözler: Düşünmeden satardım

''ARJANTİN'DE OLSAYDI REAL PEŞİNE DÜŞERDİ'': Ersun Yanal Tolgay’ı ayağa kaldırır, Şenol Güneş de Ozan’ı hayata döndürür düşüncesi var. Ama ben iki oyuncudan öyle bir sinyal görmüyorum. Ozan kaç hocayla yapamadı? Ozan’dan çok yüksek beklentim vardı. “Arjantin’de olsaydı Real Madrid peşine düşerdi” demiştim. O dükkanın ürünü olsaydı öyle olurdu demiştim. Ozan’ın hayata dönmesi, benim de kariyerim açısından önemli olabilir (gülerek). Yanılgılarımdan biridir. Şenol Güneş’i suçluyorum bu konuda. Beni kandırdı.