BIST 10.744
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.527,18
HABER /  GÜNCEL

Demirden dostluk ziyaretleri

AK Partili Fatih Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Demir, MHP, CHP ve SP Fatih İlçe Merkezlerini ziyaret etti.

Abone ol

Fatih Belediye Başkanı ve Ak Parti Fatih adayı Mustafa Demir, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleriyle ilgili Fatih’te seçim hazırlıkları dostluk havası içinde geçmesi için rakibi partilerin ilçe merkezlerini ziyaret etti.

Demir, Ak Parti ilçe yöneticileri ve yardımcıları ile gerçekleştirdiği MHP, CHP ve SP Fatih İlçe Merkezileri ziyaretlerin “diğer ilçelere de örnek oluşturması” dileğinde bulundu.

Demir, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Baha Öğütken, Başkan Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü ve danışmanları ile birlikte ziyaretinin ilkini Milliyetçi Hareket Partisi Fatih İlçe Merkezi’ne gerçekleştirdi. Ak Parti tarafından yeniden Fatih Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından ilçedeki siyasi partileri ziyaret ettiğini belirten Demir, yerel seçimlerin demokratik bir ortamda dostluk havasında geçmesi temennisinde bulundu. Demir, siyasi partilerin vatandaş menfaatine projeler üreterek bunları uygulamak için seçime girdiklerini, “Bütün partiler vatandaşın mutluluğu, refahı için program geliştiriyor, çalışıyor,” dedi. Demir, ülkenin geleceğini iyi gördüğünü, yaşanan bazı sorunların da eğitim düzeyinin artması ve demokrasi bilincinin yükselmesiyle aşılacağını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih İlçe Başkanı Murat Omurtag, Demir ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Seçim çalışmaları ve aday adayları hakkında yapılan sohbetin ardından partilerin birbirlerinin bayraklarına ve seçim afişlerine saygılı olması gerektiği vurgulandı.

İkinci ziyaretin gerçekleştirildiği Saadet Partisi Fatih İlçe Merkezi’nde, İlçe Başkanı Muzaffer Serenli, misafirlerini Saadet Partisi’nin Fatih Belediye Başkan Adayı Türker Saltabaş ile birlikte karşıladı. Serenli, Başkan Mustafa Demir ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Serenli, hoşgörü çerçevesinde bir seçim atmosferi yaşamak istediklerini belirtti.

Demir ve Ak Partililerin son ziyareti Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Merkezi’ne oldu. Demir ve Ak Partililer CHP İlçe Başkanı Şerafettin Sefer ve CHP’nin Belediye Meclis Üyesi ve aday adaylarından Can Özyedierler ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Neşeli bir havada geçen ziyarette konuşan Sefer, seçimlerin demokratik bir süreçte geçmesi temennisinin ardından adaylara başarılar diledi. Özyedierler de Başkan Mustafa Demir’in ziyaretinin zarif ve güzel bir davranış olduğunu kendilerine gösterdikleri incelikten dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Demir de “Hep birlikte demokratik bir davranış sergileyerek diğer ilçelere de örnek oluşturalım.” dedi.