BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,76
MAGAZİN

Demet Akalın'dan Sefa Doğanay'a bomba teklif!

Bilal Sonses'in 'Gel Hayalim' adlı şarkısını seslendirip ınsragramda paylaşan komedyan Sefa Doğanay'a, Demet Akalın'dan tekli geldi. Akalın, Doğanay'ın paylaşımının altına, 'Oğlum sana şarkı bulucam çıkarır mısın bir single?' şeklinde bir yorum yazdı. İşte Sefa Doğanay'ın o paylaşımı

Komedyen Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından Bilal Sonses'in 'Gel Hayalim' adlı şarkısını çaldığı bir video paylaştı. Doğanay'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelirken Demet Akalın da boş durmadı ve videonun altına şaşırtan bir yorum yazdı.

ÇIKARIR MISIN Bİ SİNGLE? Demet Akalın, Sefa Doğanay'ın paylaşımının altına, "Oğlum sana şarkı bulucam çıkarır mısın bir single?" şeklinde bir yorum yazdı.

Sefa Doğanay ise aldığı teklifi şu sözlerle cevapladı: "Kraliçem, sizinle herşeye varım. Şeref duyarım bayıla bayıla hem de"

SEFA DOĞANAY KİMDİR?  30 Eylül 1992 doğumlu Sefa Doğanay 2011 senesinde katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında yapmış olduğu taklitler ile büyük beğeni toplamış ve yarışmayı kazanarak kendisini tüm Türkiye’ye tanıtmıştır.

Yarışmanın ardından dizi ve programlarda yer alan Sefa Doğanay 3 kardeş’in en büyüğüdür.

Oyunculuk, programlar ve Stand Up gösterileri ile Türkiye turnesine çıkan Sefa Doğanay aslen Trabzon Of’ludur.

Sitene Ekle