BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Demba Ba tesisleri gezdi

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni gezdi. 29 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızla...

Abone ol

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni gezdi. 29 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.
Dün İstanbul’a gelen Senegalli futbolcu, bugün siyah-beyazlı kulübün tesislerini gezerek bilgi aldı. Demba Ba, gezi sırasında Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile karşılaştı. İkili bir süre sohbet etti.
Çebi, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, "İnşallah onunla birlikte bir aile olacağız, başarılar kazanacağız. Bu transfere çok emek verdik. Demba Ba’nın yapısı bize çok uygun. Katkıları olacağına inanıyoruz. Geçen Perşembe günü kendisini Beşiktaş taraftarını anlatarak ikna ettim. Transferde hata yapmamak için çok dikkatli davranıyoruz. Demba Ba’nın Beşiktaş’a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını belirten Demba Ba ise, "BJK Nevzat Demir Tesisleri’nin çalışmalarımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Büyük ve güzel bir tesis, beğendim. Artık başlamak için sabırsızlanıyorum. Ahmet Nur Çebi’yi burada görünce çok mutlu oldum. Ne kadar çok istendiğimi görmüş oldum. Oynadığım her kulüpte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Beşiktaş’ta da camiamıza ve taraftarlarımıza layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.
(İHA)