BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Deli miyim? dedirten olay!

Neco "deli miyim?" diye soruyor. Ama pişman olduğu için değil. Bakın ne için?

Abone ol

Bir süre önce eşinden ayrılarak genç bir kadınla evlenen Neco, Habertürk'te merak edilen bir çok soruya cevap verdi. Hayatında radikal kararlar aldığı için eleştirilere tabi tutulan Neco, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uzun süredir özellikle magazin basınının peşinden koştuğu Neco, aldığı radikal kararlardan sonra yeni bir evlilik yapmıştı. Şu anda yeni eşinden bir çocuk bekleyen Neco, hayatında aldığı radikal kararlarla ilgili olarak şunları söyledi:

İNSANLAR HÜRDÜR

"Ben evcil ve aile içinde yaşamayı seven bir adamım. Çocuklarım olduktan sonra, çocuklarımla beraber onları yetiştirme adına, ailemi geçindirme adına öyle bir çalışma potansiyeline ya da bir hayat çarkına daldım ki ne kadar mesut olup olmadığımı ancak çocuklarım büyüdükten ve üniversiteyi bitirdikten sonra farkettim. Kadınlar kolaylıkla bazı şeyleri düşünmeksizin aldatıldıklarını öne sürerek çok çabuk feryat edip, 'Vah vah, tüh tüh, bak ne yapmışlar' gibi yanlış davranış şekilleri sergileyen toplumun içine kaynayıp başkalarını kötüleyen bir yapı sergiler. Kadınlar bu mevzuda biraz daha ileri seviyededir. Beraber olduğu kişi ne hissediyor, ne düşünüyor, eksiği-fazlası ne, ben ne kadar alıp ne kadar veriyorum' sorularını birbirimize hiç sormayız. Birisiyle beraberken o sizin esirinizdir mutlaka. Hayır değil. Bu dünyada, medeni çerçevede yaşayan bir insan olarak söylüyorum; insanlar hürdür."

KIZLARIM AYAKLARI ÜSTÜNDE DURUYOR

Neco, Saba Tümer'in verdiği radikal kararlar aşamasındayken ne tür tepkiler beklediğini ve nasıl bir tepki aldığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Hiçbir şey beklemiyordum. Çünkü bakıp da gördüğüm güçler vardı karşımda. Neydi o? Ben kızlarımı elimden geldiği kadar yetiştirmiştim. Güçlü birer Türk kadını olarak, ayakları yere basan birer birey olduklarına inanmıştım. Onlara da danıştığım zamanlar olmuştu ve dolayısıyla gözüm arkada değildi. Ayrıca ben her zaman onların babasıydım. Kendi hayatımı istediğim şekilde yaşamak için karar verdim."

BEN DELİ MİYİM?

İlerleyen yaşına rağmen hayatında radikal kararlar alarak farklı bir hayat seçen Neco, bir çok erkeğin kendisi gibi hissettiğini ama yapamadığını ima ederek "Ben deli miyim 60 yaşına kadar yaşamış, bir hayat kurmuş, bir düzen kurmuş, bir aile kurmuş ve 60 yaşından sonra ne kadar yaşayıp ne kadar çalışacağı belli olmayan bir adam; bütün bunlara 'dur' diyor ve başka bir zaman dilimine atlıyor. Türkiye'deki bütün erkeklerin en büyük sorunlarından birisi bu" diye konuştu.

ÇOÇUK 20 BEN 80

6 ay sonra 3. çocuğu dünyaya gelecek olan Neco, 60 yaşında olmasına rağmen çocuk sahibi olmasıyla ilgili olarak da "O benim eşimin sevgisi, arzusu ve meyvesidir. Dolayısıyla O'nun tadacağı, göreceği çok büyük güzelliklerin ben destekçisi ve O'nun yanında olan sevgili kişisiyim. Ara sıra düşündüğüm şu, şakayla karışık da söylüyorum; 'Çocuk 20 yaşına geldiğinde ben 80 yaşında olacağım'. Matematiksel ya da takvimsel konuşursak bunu söyleyebilirim" açıklamasını yaptı.

YAZILANLAR YA YALAN YA DEDİKODU

Magazine tepkisinin devam ettiğini söyleyen Neco, "Bu konuda hem Anayasama hem de medyaya çok kızıyorum. Bu medyatik bir olay değil, bu benim özel hayatım. Ben izin verdiğimce ancak yapabilirler, ki izin vermediğim için hiç doğru dürüst birşey de yapamadılar. Yaptıkları her şey de ya dedikodu ya da yanlış. Bütün bunları ben söyledim onlara ve yayınlandı gazetelerde de. Eşimin soyadını bile yanlış yazdılar, eşimi Hitit Seramik'in ortaklarından biri yaptılar, aramızdaki yaş farkını 35'e çıkardılar, doğru dürüst bir resmimizi çekemediler. Bunlar gazetecilik midir?" dedi.