BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  GÜNCEL

Deli bu sağı solu belli olmaz

Akli dengesi yerinde olmayan bir kişi baba ve oğulu bıçakla ağır yaraladı.

Abone ol

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, yiyecek istediği bakkal dükkanı sahibini ve oğlunu bıçakla delik deşik ederek ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kutlukent Beldesi'nin Kirazlık Mahallesi'nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmayan ve Ali Ç., Hüseyin Demir'e ait bakkal dükkanına gelerek yiyecek istedi. Tartıştığı dükkan sahibinin oğlu Hakan Demir'e (31) bıçakla saldırıp ağır yaralayan Ali Ç. daha sonra oğlunun bıçaklandığını gören Hüseyin Demir'e de (54) bıçakla saldırdı. Olayda çeşitli yerlerinden bıçaklanan baba-oğul ağır yaralandı.

Hakan Demir ve Hüseyin Demir, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hakan Demir, Samsun Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken, Samsun Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Hüseyin Demir ise burada ameliyata alındı. Vatandaşların baba oğulun bıçaklanması sırasında olaya müdahale ettiği ve Ali Ç.'nin eline sopa ile vurarak bıçağı düşürdükleri öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırgan Ali Ç., Tekkeköy İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Kirazlık Köprüsü altında yakalandı. Olay sırasında darp edilen ve kendisi de yaralanan Ali Ç., ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Ali Ç., Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ali Ç.'nin 1984 yılında İzmir'de trafik kazası sonucu eşinin ölümüne sebep olan araç sürücüsünü bıçaklayarak öldürdüğü ve cezaevinde yatıp çıktığı öğrenildi. Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan Hüseyin Demir, kendisini ve oğlunu 10 yıldır acıyarak karnını doyurdukları Ali Ç.'nin bıçakladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.