BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
DÜNYA

Dehşet görüntüler! 6 yaşındaki kuzenine tecavüz etti sonra ise...

Hindistan'daki Madhya Pradesh eyaletinde 6 yaşındaki küçük kız, kuzeni tarafından tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürüldü. Küçük kızın cesedi kuzeni tarafından boş bir arazide bırakıldı. Küçük kızın son görüntüleri ise güvenlik kamerası böyle yansıdı.

Dehşet verici olay Hindistan'daki Madhya Pradesh eyaletinde meydana geldi. Düğün salonunda eğlenen bir aile küçük kızlarına su almak için dışarı çıkmasına izin veriyor. Ancak gece geç saatlere kadar küçük kızlarının dönmemesi sonucu kaybolduğunu anlayan aile polise haber verdi. Polisin yaptığı çalışmalar sonrası güvenlik kameraları incelemeye alındı ve 6 yaşındaki küçük kızın kuzeni ile sokaktan uzaklaştığı görüldü. Görüntünün sonuna doğru genç adam ve 6 yaşındaki çocuk saat 23:30 gibi güvenlik kamerası açısından kayboldu. Genç adam yaklaşık iki saat sonra saat 2.30'da tek başına döndüğü güvenlik kamerasına yansıyan son görüntü.

Polisin yaptığı arama sonucundan küçük kızın cansız bedeni 500 metre ileride ormanlık bir alanda bulundu. Otopsi raporu sonrası küçük kıza tecavüz edilmiş ve boğulmuş olarak öldürüldüğü açıklandı. Güvenlik kamerasına takılan adam suçunu itiraf etti ve 6 yaşındaki kuzenine dondurma yalanıyla uzaklaştırdığını ve sonrasında tecavüz ettiğini söyledi. Küçük kızın son görüntüleri ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Gwalior Polisinin Kıdemli Başkomutanı Dharmraj Meena, “Adli uzmanlarla birlikte ekibimize ulaştık, suç mahallini gördükten sonra çocuğun acımasız bir cinsel saldırıya uğradığı gayet açıktı." açıklaması yaptı.

Sitene Ekle