BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Dargeçit'te bomba yüklü araç imha edildi

Dargeçit İlçesi’nde, teröristlerin bıraktığı park halinde bulunan bir kamyonette yapılan incelemede 300 kilo bomba yüklü olduğu tespit edilince güvenli bir şekilde patlatılarak imha edildi.

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde, park halinde bulunan bir araç içerisinde yapılan incelemede 300 kilo bomba yüklü olduğu tespit edilince, çevrede alınan güvenlik önlemlerinin ardından güvenli bir şekilde patlatılarak imha edildi.


Patlama anı ise kameralara saniye saniye kaydedildi. Bomba yüklü bir kamyonetin ilçede seyir halinde olduğuna ilişkin ihbarı değerlendiren Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, söz konusu aracı takibe aldı. Dün akşam saatlerinde Dargeçit İlçesi Bahçebaşı Mahallesi Seyit Ahmet Sokak'ta terk edilmiş halde bulunan kamyonette yapılan incelemede, kasasındaki bidonlar içinde patlayıcı olduğu tespit edildi. Çevredeki evler boşaltılarak, alınan güvenlik önlemlerinin ardından kamyonet kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Bomba yüklü aracın patlatılma anı kameralara da saniye saniye yansıdı.

Sitene Ekle
Etiketler