BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim All Star’da

İşte Benim Stilim All Star'a yeni dahil olan 2 eski yarışmacı kim? İşte Benim Stilim All Star'a kimler katıldı? Sima Şerafettinova ve Neda Poursaeid İşte Benim Stilim All Star’da.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim All Star'a 2 yeni yarışmacı dahil oldu. Neda Poursaeid ile Sima Şerafettinova All Star 'da...


Bu hafta All Star kadrosuna iki yarışmacı daha eklendi. 3. sezon yarışmacılarından Neda Poursaeid ile Sima Şerafettinova bu hafta All Star kadrosuna dahil oldu. 3. sezon yarışmacılarından Neda Poursaeid ile Sima Şerafettinova bu hafta All Star kadrosuna dahil oldu. İranlı Neda Poursaeid, 3. sezonda Angelina Jolie benzerliği ile dikkat çekmiş fakat finale kadar ilerleyememişti.


Sima Şerafettinova yine 3. sezonda yarışmış, asi tavrıyla dikkatleri üzerine çekmiş bir yarışmacı olarak akıllarda kalmıştı. Sima Şerafttinova’nın bu tavrı onun diskalifiye edilmesine neden olmuştu.


Sima Şerafettinova kimdir?


Sima Şerafettinova Azerbaycan Bakü doğumlu. 17 yaşında olan Azeri güzeli Sima Şerafettinova’nın asıl adı ise Simuzar. Sima Bakü’de best of model seçildiğini de yarışmada söylemiş ancak kimseyi inandıramamıştı. Sivri dili ile 3. sezonun en olaylı yarışmacısı olan Sima, hemen hemen bütün yarışmacılarla tartışmış ve gergin anlara neden olmuştu. 1.72 boyunda olduğunu iddia eden Sima Şerafettinova , jüri ölçünce 1.65 çıkmıştı. Haliyle Sima Şerafettinova 'nın bu boyla nasıl olup da Azerbaycan best of model olduğu merak konusu oldu.


Sima Şerefettinova 8. haftanın sonunda yarışmaya aykırı davranışları yüzünden diskalifiye edildi.


Neda Poursaeid kimdir?


Neda Poursaeid 26 yaşında, aslen İranlı. Kick bokstan voleybola kadar pek çok dalda sporla ilgilen güzel yarışmacının asıl mesleği ise mimarlık. Kendisini Angelia Jolie’ye benzeten Neda’nın en büyük hayali ise oyuncu olmak ve Oscar ödülünü kazanmak.


Neda Poursaeid yarışmada ancak 2 hafta kalabilmiş, 2. haftanın sonunda yarışmaya veda etmişti.

Sitene Ekle