BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  GÜNCEL

Darbeyi yöneten FETÖ 2. isim Kemal Batmaz kimdir?

Kemal Batmaz kimdir? 15 Temmuz darbe girişiminin 2 numaralı isminin Kemal Batmaz olduğu ortaya çıktı. Peki Kemal Batmaz nerede? Ayrıntılar haberimizde.

Abone ol

15 Temmuz darbe girişiminin 2 numaralı ismi Kemal Batmaz kimdir?

İddialara göre darbe girişimini yöneten asıl isim Adil Öksüz değil Kemal Batmaz. Bu iddiaların nedeni ise Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntüleri. Peki Kemal Batmaz kimdir? FETÖ üyesi Kemal Batmaz'ın Kaynak Holding'le bağlantıları ne? İşte 15 Temmuz darbe girişimindeki Kemal Batmaz izleri...

KEMAL BATMAZ GERÇEĞİ

Darbe girişiminin yöneticileri olduğu üzerinde durulan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'den sonra başka bir yönetici daha tespit edildi. Darbe girişiminin ikinci yöneticisi olana Kemal Batmaz'ın Kaynak Holding bünyesinde Kağıt A.Ş'nin genel müdürlüğünü yaptığı ortaya çıktı.

Kemal Batmaz (solda) ve Harun Biniş (sağda) darbe gecesi üssün koridolarlarında görüntülenmişti.

KEMAL BATMAZ DARBEYİ YÖNETEN KİŞİ OLABİLİR

FETÖ'den tutuklu Kemal Batmaz'ın de darbe girişimini yöneten bir diğer isim olduğu belirtiliyor. Batmaz'ın darbe girişimini yöneten tepe isim de olabileceği belirtiliyor.

kemal batmaz kimdir şuan nerede kaynak holding bağlantısı

KEMAL BATMAZ SİNCAN CEZAEVİ'NDE TUTUKLU

Ayrıca darbe girişiminin ikinci yöneticisi  Batmaz şuanda Ankara Sincan cezaevinde tutuklu bulunuyor.

Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'ın Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.

KEMAL BATMAZ ADİL ÖKSÜZ GÖRÜNTÜLERİ

KEMAL BATMAZ KİMDİR?

FETÖ'nün15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 1 Ağustos 1992'de FETÖ'ye ait bir kurumda çalışmaya başladığı, sigorta kaydının ise 1 Nisan 1996'da Nil İç ve Dış Ticaret AŞ'de gözüktüğü tespit edildi.

Personel dosyasındaki kayıtlara göre, 22 Ağustos 2001-30 Haziran 2005 tarihlerinde Kaynak Dış Ticaret AŞ'de ve 1 Temmuz 2005-20 Temmuz 2015 tarihlerinde Kaynak Kağıt AŞ'de genel müdür olarak çalışan Batmaz'ın 20 Temmuz 2015'te işten çıkarıldığı öğrenildi.

Batmaz'ın, Kaynak Medya'ya da vekaleten genel müdür pozisyonunda baktığı belirtildi.

Ayrıca Batmaz'ın, Gürmed Tıbbi ve Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret AŞ ile Garnet Tıbbi ve Teknik Sistemler AŞ firmalarında ortak olarak yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunduğu, Pozitif Yaşam Sağlık ve Bilgisayar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketinde de hissesi bulunup bu hisselerini 31 Temmuz 2015'te başka bir kişiye devrederek şirketten ayrıldığı öğrenildi.