BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Darbeci generallerden biri öldürüldü!

Başbakan Binali Yıldırım, hükümete yönelik kalkışmayı planlayan generallerden birinin öldürüldüğünü açıkladı. Yıldırım, darbecilere yönelik operasyonda 134 kişinin de gözaltına alındığını söyledi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara ve İstanbul'daki darbe girişimine yönelik olarak operasyonlarda bir darbeci generalin öldürüldüğünü açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında darbecilerin generallerden birini öldürdüğüne dair bilgiler olduğunu söyledi. Albay seviyesinin üstünde bir yapılaşma olduğunu ifade eden Yıldırım şöyle konuştu:

"Dolaşan listedeki doğrudur. Albay seviyesinin üstünde yapılaşma var. Bir yerden emir aldıkları doğru. Hangi üstten bilgi alındığına dair kesinleşmiş bir bilgi yok. FETÖ'nün üzerinde gidiliyor. İşin aslı sonra belli olacak. 134 kişi tutuklandı. Milletin parasıyla alınan silahlarla millete ateş ettiler. Bazı çevreler bunların masum olduğunu zannediyor. Bunlar daha azılı terör gruplarından daha tehlikeli. TBMM'nin etrafında da ateş edildi. Herşey kontrol altına alındı.

"HAVA SAHASI KAPATILDI"

Ankara'da şuandan itibaren Ankara semalarında MİT'in üzerinde Meclis'in üzerinde resmi konutların üzerinde uçuş yapan her türlü askeri helikopter ve uçak füzeyle indirilecektir. Hava sahası Ankara bölgesinde kapatılmıştır bu bilinmelidir. Gereği yapılacaktır."