BIST 10.606
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.427,57
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı Gül’den şehidin ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adana’da Gezi Parkı gösterileri sırasında köprü inşaatından düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın ailesine...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adana’da Gezi Parkı gösterileri sırasında köprü inşaatından düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Gül, şehidin ailesine gönderdiği mesajında "Değerli oğlunuz Komiser Mustafa Sarı’nın mukaddes vatan görevini yaparken, şehit olmasından derin bir üzüntü duydum. Ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan Mustafa Sarı milletimizin gönlünde saygın bir yer edinmiştir. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, size ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerin yer verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da şehidin babası İbahim Sarı’yı telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.
Ayrıca, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nabı Avcı, Bakan Yardımcısı Müsteşar Osman Güneş, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman’da aileye başsağlığı mesajı gönderdi.
(İHA)