BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netenyahu'ya sert tepki kendine gel kendine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye gazetecilerin ve hakimlerin hapishanelere atıldığını iddia eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Ey Netenyahu kendine gel kendine. Sen zalimsin sen. 7 yaşındaki filistinli yavruları katleden zalimsin" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar toplu açılış töreninde halka seslendi. Erdoğan'ın hedefinde twitter hesabından kendisine yönelik iftiralarda bulunan İsrail Başbakanı Netenyahu vardı. Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: 

Ey Netenyahu kendine gel kendine

"İsrail'in başındaki o soyguncu. Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor.

Ey Netenyahu kendine gel kendine. Sen zalimsin sen 7 yaşındaki filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin.

Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız

Bizim oradaki kutsal mabedimize senin askerleri postallarıyla giriyor. Bizi tahrik etme. Ama bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiç bir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz. Mescidimize her saldırı karşısında bizi bulacaklar. Herkes sussada da milletimizle birlikte biz susmayacağız.

Dışişleri Bakanıma talimatı verdim

Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz."

Millet İttifakı'nı HDP ile işbirliği yapmakla suçlayan Erdoğan, belediye meclis aday listelerinde PKK'lılar ile FETÖ'cülerin olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti:

PKK'lılar FETÖ'cüler belediyelere sızdırılmaya çalışılıyor

"Biz bu bayrağın altında doğduk bu bayrağın altında öleceğiz. Varsa bu bayraktan rahatsız olan gidip istediği paçavranın altında ölebilir. Ezan ve bayrak düşmanları şimdi kendilerine yeni bir çatı buldular. PKK’lılar FETÖ’cüler belediyelere sızdırılmaya çalışılıyor. Mansur efendinin listesinde de bunlar var. Bunlar seçildikleri zaman elbette Kandil’e çalışacaklar.

Büyük Ankara mitingi 23 Mart'ta

Bunlar milleti kendileri gibi kör zannediyor. Ama saklamaya çalışsalar da ittifakın iç yüzü her gören gün ortaya çıkıyor. Seçime gidiyoruz ama ortada ne genel başkanları ne de adayları var. Büyük Ankara mitingimizi inşallah 23 Mart’ta gerçekleştireceğiz. CHP, HDP bunlar emri nereden alıyor? Kandil’den… Milletimiz bunlara Türkiye’nin yönetimini teslim etmediği gibi inşallah Anlara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin yönetimini teslim etmeyecektir."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bursa anket sonuçları geldi 3 anketten bakın ne çıktı!
Foto Galeri Bursa anket sonuçları geldi 3 anketten bakın ne çıktı! Galeriye Gözat