BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 100 bin öğrenciye çalışma imkanı

Trabzon mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '100 bin gencimize eğitimlerini sürdürdükleri şehirde üç aylık dönemde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı'nda halka hitap ediyor. Erdoğan, ''Trabzon'un karşısına Cumhur İttifakı ile geliyoruz peki onlar kiminle karşınıza geliyor? Bunlar siyaseti rezil ettiler. 100 bin gencimize eğitimlerini sürdürdükleri şehirde üç aylık dönemde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Trabzonlu adamın hasını iyi bilir. Trabzonlu siyasetçinin hasını da iyi bilir. Kim bu ülkeye hizmet etmiş kim lafla kendisini oyalıyor Trabzon bunu çok iyi bilir. Biz Trabzon'un karşısına Cumhur İttifakı ile geliyoruz peki onlar kiminle karşınıza geliyor? Arkalarında önlerinde kimler var? 15 tane milletvekilini bir yere gönderdiler. Bunlar siyaseti rezil ettiler. Bunlar milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler.

''KİMSE BU OYUNA GELMESİN'' Bazıları alavere dalavere yapıyor kimse bu oyuna gelmesin. Son 16 yılda Trabzon'a 28 katrilyon yatırım yaptık. Trabzon demek futbol demekse Trabzon'a 41 bin seyirci kapasiteli Şenol Güneş Stadı'nı kazandırdık mı? Biz söz veririz yaparız. Hüseyin Avni Aker Akçaabat ne olacak? Tabii ki Millet Bahçeli olacak. Ham hazırlık yaptım.İçinde müzesi de millet kıraathanesi de var. Trabzon'a en yakışanını yapacağız.

Sitene Ekle