BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03
GÜNCEL

AK Parti’den 24 Haziran seçimleri için Kürt seçmene özel 'Elini Uzat' isimli video

24 Haziran için iletişim kampanyalarını sürdüren AK Parti, Kürt seçmene yönelik hazırladığı 'Elini Uzat' isimli bir video yayınladı. Sosyal medyada yayınlanan videoda 'Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!' ifadeleri ön plana çıkıyor.

24 Haziran için iletişim kampanyalarını sürdüren AK Parti, yeni bir reklam filmiyle seçmen karşısına çıktı. AK Parti’nin “Türkiye Vakti” isimli YouTube kanalından paylaşılan "Elini Uzat" sloganlı içerik, "Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!" ifadeleri ile dikkat çekiyor.

TERÖRDEN TEMİZLENEN BÖLGELERE VURGU: Reklam filminde bir çok vatandaş Kürtçe ve Türkçe konuşarak kendilerini tanıtıyor. Videoda terörden temizlenen bölgelere vurgu yapılırken, bölgede terörün zayıflatılmasıyla yaşanan düzen ve rahatlığa dikkat çekiliyor.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ: Video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiyle "Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!" ifadeleri ile son buluyor.

Sitene Ekle
Etiketler