BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok kritik balkon konuşması!

ANKARA'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde yaptığı balkon konuşmasında "Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Milletimiz bizi bugün 15. defa sandıkta birinci yaptı" açıklaması yaptı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine dair yaptığı AK Parti Genel Merkezinde balkon konuşması yaptı. Erdoğan balkona eşi Emine Erdoğan ile çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin yanında yer almaması dikkat çekti.

Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla genel merkez önünde toplanan partililer, burada kurulan dev ekrandan seçim sonuçlarını izlerken yapılan müzik yayınına da eşlik etti.

İşte Erdoğan'ın balkon konuşmasından satırbaşları:

"Milletimiz bizi bugün 15. defa sandıkta birinci yaptı"

Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Milletimiz bizi bugün 15. defa sandıkta birinci yaptı.

"4,5 yıl bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı mı, AK Parti iktidarda mı?"

Seçim sonuçları 24 Haziran seçimlerine yakın bir seviyededir. Bazıları kendini darı ambarında sanıyor. Şunu bilmeleri lazım; 4,5 yıl bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı mı, AK Parti iktidarda mı? 

"Eksikliklerimiz varsa bunları düzeltmek boynumuzun borcudur"

Sonuçları milletimize kendimizi yeterince anlatamamış gönüllere girememiş olmamıza bağlıyorum. Eksikliklerimiz varsa bunları düzeltmek boynumuzun borcudur. Halkımızda arayamayız. 

"Bundan sonra 4.5 yıl seçim yok"

Olanda hayır vardır demokrasi mücadelesi budur. Her adımımızda milletimizin desteğini aradık. Bundan sonra 4.5 yıl seçim yok. Çalışmaya odaklanacağız.

Beka meselesi

Beka meselesi konusundaki hassasiyetimize sahip çıkan tüm vatandaşlarıma, özellikle de Kürt kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 

"İlçeleri AK Parti'ye verdi"

Halkımız büyükşehri verdiyse de ilçeleri AK Parti'ye verdi. Bu seçimin birinci partisi AK Parti. Bakalım nasıl yönetecekler. Göreceğiz. Göreceğiz. 

Ekonomiye değindi

Daha dayanıklı bir ekonomi inşaa edeceğiz. Reformlarla sistemi tahkim etmeyi sürdüreceğiz.