BIST 9.765
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,93
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup sürprizi

A Haber-ATV ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlayıp değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında, küçük hayranından aldığı sürpriz mesajı okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Yiğit isimli küçük bir kızın kendisine gönderdiği mektubu canlı yayında duygulu anlar yaşayarak okudu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuduğu o mektup:

“Merhaba Cumhurbaşkanım, ben Gülderen Yiğit, biz ailecek çok seviyoruz. Televizyondan her zaman takip ediyoruz. Siz ekrana çıktığınızda kardeşime, ‘Tayyip Dede' dedirtmeye çalışıyoruz. Ben bu bilekliği artık kullanmıyorum. Bu yüzden size veriyorum. Sizler de bu bilekliği ve parayı devletimizin ihtiyacı için kullanırsanız mutlu oluruz. Cumhurbaşkanım, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İnşallah bu seçimde de siz kazanırsanız. Cumhurbaşkanım, eğer boş vaktiniz olursa bizi bu numaradan arayabilirsiniz. Bu aramanızda bir sesini duymuş oluruz.”

“Bu seçimlerin en büyük sermayesi bu”

Mektuptan çıkan parayı ve bilekliği gösteren Erdoğan, “Gülderen, gözlerinden öpüyorum, inşallah izliyorsundur. Bu Gülderen'in o küçücük bileğinden gelen, üzerinde kalplerin de olduğu... Bu, ‘Kalbimizdesin' demek. Gözlerinden öpüyorum. Bu seçimlerin en büyük sermayesi bu” ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle