BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
YEREL

17 yaşındaki Aydoğan’ın ölümü Bodrum’u yasa boğdu

MUĞLA Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gencin ölümü Bodrum’u yasa boğdu. Ölen gencin okul arkadaşları sinir krizi geçirdi, göz yaşları sel oldu. Son sınıf öğrencisi Aydoğan Varol'un sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ise yürekleri sızlattı.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, refüje çarpan motosikletin sürücüsü Onur Canlı (18) yaralanırken, arkadaki arkadaşı Aydoğan Varol (17) yaşamını yitirdi.

Gümbet'ten Bodrum yönüne giden Onur Canlı, Kıbrıs Şehitleri Caddesine geldiğinde, yönetimindeki 48 PK 676 plakalı motosikletin hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan motosiklet savrulup, refüje çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Canlı ile arkasındaki arkadaşı Aydoğan Varol yola savruldu.

Yaralanan iki gence, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen motorize 112 Acil Servis ekibi tarafından ilk müdahale yapıldı.

Daha sonra iki genç, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedaviye alınan gençlerden durumu ağır olan Aydoğan Varol, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Mezuniyetini göremedi

Bodrum Ayşe Gülsevim Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve sosyal medyada son olarak mezuniyet için çekilen fotoğraflarını paylaşan Varol'un acı haberi alan ailesi, yakınları, öğrenci arkadaşları hastaneye akın edip, gözyaşı döktü.

Aynı okuldan geçen yıl mezun olduğu öğrenilen ve kazada vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan motosiklet sürücüsü Onur Canlı ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sitene Ekle