BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.498,23
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı işte Afrin'de öldürülen terörist sayısı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için manifestoyu açıklamadan önce salonun dışında bekleyen partililere seslendi. Erdoğan konuşmasında bugüne kadar Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısını da açıkladı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için manifestoyu açıklamadan önce salonun dışında bekleyen partililere seslendi. Erdoğan konuşmasında bugüne kadar Afrin'de etkisiz hale getirilen terörsit sayısını da açıkladı. 

“Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” diyen Erdoğan, şunları söyledi; 

AFRİN'DE ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI... Bizi bölmek isteyenlere 24 Haziran’da şamarı vuracağız. Bunun adı Osmanlı tokadı olacak. Zira bizi bölemeyecekler. Topraklarımızı parçalayamayacaklar. Bazıları bölme gayreti içine girdiler. Neyi bölüyorsunuz? Ne oldu? Cudi’de Gabar’da Tendürek’te F-16 olduk tepelerine tepelerine bindik. İşte bakın şu anda teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin son olarak sayısı 4 bin 415. Rahat durmazlarsa devam. Ne oldu? Cerablus’a gittik. Ne oldu? Afrin’e gittik. Niye? Eğer siz bu toprakları taciz ederseniz oradayız. Neresi olursa olsun ne dedik hatırlayın. “Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” Kestik mi? Kestik. Sınır ötesine geçtik mi? Geçtik. Niye? Çünkü rahat durmadılar. Çünkü bu vatana, bu millete yan bakana affımız yok. Ve gereğini yaptık. Bundan sonra da aynen yola devam.

Sitene Ekle