BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
GÜNCEL

Cumhurbakanı Erdoğan: Onlarla artık yürümek mümkün değil

İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Milletvekilli kadrolarını yenileyeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 24 Haziran seçimlerinde Milletvekilli kadrolarını yenileyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'biz siyasette kadroyu Ankara’ya milletvekili taşımak olarak görmüyoruz.' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

'KADROYU TAZELEMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Yeni isimler noktasında bu adeta iki kere iki dört. Biz biliyorsunuz hücre yenilemesini siyasette başaran bir partisiyiz. Mevcutla yetinen değil, kadrosunu sürekli olarak yenileyen, güçlendiren, nerede eksiklerimiz aksamalarımız var bunları gidermeye çalışan bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla burada da nerede aksama varsa, nerede sıkıntılar varsa bunları gidermek suretiyle yeni bir kadro ortaya koymanın gayreti içerisinde olacağız.

Bir defa biz siyasette kadroyu Ankara’ya milletvekili taşımak olarak görmüyoruz. Böyle bir şey olmaz. Yani siyasette milletvekilliği sorumluluğunu üstlenmiş olan arkadaşlarımız bir defa kesinlikle bu işin hakkını dört dörtlük vermeli. Ankara’ya taşınıp, Ankara’da da parlamentoya bile doğru dürüst gelmeyen bir ekiple, kadroyla yürümek böyle bir şeyi düşünmüyoruz. Bu konularda kimlerin zaafları olmuşsa, kimler bu konularda falso yapmışsa tabi ki onlarla artık yürümek mümkün değil. Onun için kadroyu tazelemek, bu bizim için çok önemli.

Sitene Ekle