BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04
DÜNYA

Eurovision 2018'de skandal olay! Bir anda sahneye atladı ve...

Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen Eurovision 2018 şarkı yarışmasında skandal bir olay yaşandı. Büyük Britanya için yarışan şarkıcı SuRie sahnede performasını gerçekleştirirken kimliği belirsiz bir kişi sahneye atladı ve şarkıcının elinden mikrofonu aldı.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen Eurovision 2018 şarkı yarışmasında skandal bir olay yaşandı. Büyük Britanya için yarışan şarkıcı SuRie sahnede performasını gerçekleştirirken kimliği belirsiz bir kişi sahneye atladı ve şarkıcının elinden mikrofonu aldı. Şarkıcı SuRie soğukkanlılığını korurken, güvenlik görevlileri kimliği belirsiz şahısı sahneden indirdi.

BENZER BİR OLAY 2010’DA DA YAŞANMIŞTI: İspanyol grup sahnede performasını sergilerken siyah tişörtlü ve kırmızı şapkalı bir kişi sahneye atlamış ve grupla beraber dans etmişti.

EUROVİSİON 2018 ŞAMPİYONU: Finalde 26 ülke yarıştığı. Eurovision 2018'de halk ve jüri oylamasının ardından İsrailli Netta Barzilai, "Toy" adlı şarkısıyla 529 puan alarak birinciliği elde etti.

İsrailli şarkıcı, kendisini yarışmada birinci yapan şarkının sözlerinde kadın haklarının güçlendirilmesine dikkat çekti.

Barzilai'nin yarışmada birinci olması, önümüzdeki sene Eurovision yarışmasının İsrail'de yapılacağı anlamına geliyor.

Reuters'a açıklamada bulunan 25 yaşındaki şarkıcı, çeşitliliğin ve farklılığın ödüllendirilmesinden dolayı teşekkür ettiğini söylerken, ‘' Bir dahaki sefere Kudüs'te'' şeklinde açıklama yaptı.

Kıbrıs temsilcisi Eleni Foureira "Fuego" isimli şarkısıyla 436 puan alarak ikinciliği, Avusturya temsilcisi Cesar Sampson ise "Nobody But You" isimli şarkısıyla 342 puan alarak üçüncülüğü elde etti.

Şarkıların seslendirilmesinin ardından geçen yılın galibi 28 yaşındaki Portekizli Salvador Sobral, 75 yaşındaki Brezilyalı Caetano Veloso'yla birlikte sahne aldı.

Sitene Ekle