BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
GÜNCEL

Cuma mesajları ile sevdiklerinizi kutlayın! İşte 26 Ocak en değişik cuma mesajları

Bu güzel mübarek cuma gününde sevdiklerinizi resimli cuma mesajları ile kutlayın! Cuma günleri milyonlarca Müslüman bu güzel günün coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak istiyor. İşte 26 Ocak resimli cuma mesajları..

Cuma mesajları ve anlamlı Cuma mesajları listesini sizler için hazırladık. Sizler de haberimizdeki resimli Cuma mesajları galerisinden istedikleriniz seçip paylaşabilirsiniz. İşte en güzel Cuma mesajları, en yeni Cuma mesajları...

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hâyırlı Cumalar.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.


Ya Rabbi! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri. !! (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar..

Hayırlı cumalar dilerim. Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.

Hayırlı Cumalar. Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Hayırlı nurlu cumalar.

Sitene Ekle
Etiketler