BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
GÜNCEL

Beyoğlu'nu savaş alanına çevirdiler! Kardeşlerin yaptığına bak

Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç başka araçlara çarparak durdu. Duran araçtan yaya olarak kaçmaya başlayan bir kişi bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

İSTANBUL Beyoğlu'nda, otomobille, polis denetiminden kaçan 3 kardeş ve yanlarındaki yeğenleri ortalığı savaş alanına çevirdi. Yaşanan kovalamaca sırasında polise ateş de eden kardeşlerden biri otomobilden inip yaya olarak kaçmaya çalışırken trafik kazası geçirdi. Kaçmaya çalışırken 4 araca çarpan kardeşlerden ikisi ise ara sokakta izlerini kaybettirmeye çalışırken trafik polisleri tarafından yakalandı. Yanında oğlu ile yakalanan Turgay T'nin cezaevinden iki gün önce çıktığı öğrenildi.

NEFES KESEN KOVALAMACA: Olay, dün saat 22.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, polis, Dolapdere Hacıhüsrev Mahallesi Yeniyol Sokak üzerinde asayiş denetimi yaparken, içinde biri çocuk 4 kişinin bulunduğu 34 NL 4159 plakalı otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, otomobili, polislerin üzerine sürdü. Polisler, kendilerini yolun kenarına atarak otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

BEYOĞLU'NDAN ÇAĞLAYAN'A: Şüphelilerin, Piyalepaşa Bulvarı'na doğru kaçmasının ardından polisle nefes kesen bir kovalamaca başladı. Şüphelilerin peşindeki polis ekibi, bölgeye takviye ekip isterken, kovalamaca Çağlayan istikametine doğru devam etti.

Sitene Ekle
Etiketler