BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca'dan dualı operasyon yorumu

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, 'Allah Türkiye’ye hayrı ne ise onu versin' dedi.

Abone ol

KARAGÜMRÜK Çetesi davası nedeniyle adliyeye gelen Cübbeli Ahmet Hoca, gazetecilerin gündemde yer alan 'Yolsuzluk' ile ilgili sorularına "Kendi derdimle hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah, Türkiye'nin hayrına neyse, onu yapsın" yanıtını verdi.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yargılandığı Karagümrük çetesine yönelik dava kapsamında adliyeye geldi. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ünlü, “Allah Türkiye’ye hayrı ne ise onu versin” dedi.

İstanbul 16’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Karagümrük çetesine yönelik davaya devam edildi. Duruşmada Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 6 sanık hazır bulundu. Duruşmada sanık ve avukatlarının yeni bir talebi olmaması üzerine mahkeme mütalaanın hazırlanması için dosyanın Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.


'KENDİ DERDİMLE UĞRAŞIYORUM'

Adliye çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularına kısa bir yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, “Gündemden haberim yok. Hiçbir şeyden haberim yok. Kendi derdimle uğraşıyorum, hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah Türkiye’ye hayrı ne ise onu yapsın. Vatanımıza, milletimize hayır versin. Duadan başka elimden bir şey gelmiyor” dedi.