BIST 10.644
DOLAR 32,16
EURO 35,07
ALTIN 2.525,01
HABER /  GÜNCEL

Çorbada tuzumuz oldu

Tarihe geçen maçta milli basketbolcumuz 3 sayı, 4 asist ve 5 ribauntla mücadeleyi tamamladı.

Abone ol

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği Orlando Magic, 24 sayı geriye düştüğü karşılaşmada Miami Heat'i kendi evinde 99-96 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza attı.

Florida eyaletinin iki takımının mücadelesinde, Orlando Magic karşılaşmanın ilk yarısında çok kötü bir performans ortaya koyarken Miami Heat'e karşı 24 sayı kadar geriye düştü.

Skorbordun 73-49'a gelmesinin ardından yavaş yavaş farkı kapatmaya başlayan Magic, üçüncü çeyreğin sonunda kenara 9 sayılık bir farkla oturdu. Son periyodda üstün bir performans ortaya koyan Orlando ekibi rakibine 6 dakika boyunca hiç sayı yaptırmadı ve Miami'nin tüm çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 99-96'lık Magic galibiyetiyle sona erdi.

Orlando'da Milli Basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, 3 sayı, 4 asist ve 5 ribauntla mücadeleyi tamamladı.

Magic'te Jason Richardson 24, Jameer Nelson 16, Richard Anderson 15, Dwight Howard 14 sayıyla oynarken;  Miami Heat de ise Lebron James'in 29, Dwyane Wade'in 28 sayılık performansı galibiyete yetmedi.

Orlando'nun 24 sayı geriden gelerek kazandığı zafer, Florida ekibinin tarihine de 'en büyük ikinci geriden geliş' olarak geçti.

Doğu Konferansı'nda Orlando Magic, 40 galibiyet ve 22 mağlubiyet ile dördüncü sırada bulunurken, Miami Heat ise Boston Celtics'in ardından ikinci sırada bulunuyor.