BIST 10.471
DOLAR 32,75
EURO 35,05
ALTIN 2.439,66
HABER /  EKONOMİ

Çocuklarımızın geleceği tehlikede

Fransa’da Université de Claude-Joseph tarafından yapılan araştırmaya göre çocukların başarısı bulundukları ortamda doğru orantılı..

Abone ol

Fransa’da Université de Claude-Joseph tarafından çocukların büyüdükleri ortam üzerine yapılan araştırmanın sonuçlarına göre doğayla iç içe, bahçeli evde büyüyen çocukların hem derslerinde hem de sosyal ortamlarında daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Verilere göre bahçeli evde büyüyen çocuklar, apartmanda büyüyen çocuklara göre daha yüksek not ortalamalarına sahipler, spor aktivitelerinde daha başarılılar ve arkadaşlık ilişkilerinde daha uyumlular.

Uzmanlara göre her gün alınan temiz hava, yapılan sportif aktiviteler ve doğal çevreye yakın yaşamak, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimini destekliyor, yaratıcılıklarını güçlendiriyor. Bu sayede çocuklar fazla enerjilerini düzenleyebiliyor, sınıfta da daha başarılı olabiliyorlar.

İstanbul gibi büyük şehirlerde ise çocuklar genellikle apartman dairelerinde, şehrin karmaşası içinde bilgisayar başında büyüyor. İstanbul’un merkezinde geniş bahçeli, doğayla iç içe müstakil evleriyle Eston Şehir; çocukların doyasıya koşup oynayabilecekleri, sağlık ve güvenle büyüyebilecekleri mükemmel bir ortam sağlıyor.

Bahçeşehir’de size keyif dolu yepyeni bir yaşam sunan Eston Şehir evleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.estonsehir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu bir reklamdır