BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
GÜNCEL

Çocuklar 'Recep Dede' diye bağırdı, Erdoğan konvoyu durdurdu!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine doğru giderken bir çocuğun 'Recep Dede' diye bağırmasına kayıtsız kalmayan Başkan Erdoğan, konvoyu durdurup çocuklarla ilgilendi. İşte o anlar...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'la birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne doğru ilerlerken yurt dışından gelerek bölgeyi gezen aileyi gördü. Çocukların "Recep dede" çağrısını duyan Erdoğan, konvoyunu durdurarak aracının kapısını açtı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRİP OYUNCAK HEDİYE ETTİ: Cumhurbaşkanını çok sevdiğini belirten çocuklardan birisi heyecandan ağlamaya başladı. Çocuklar ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Erdoğan; oyuncak hediye edip, fotoğraf çekildi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle