BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın dün neden yayınlanmadı yeni bölüm hangi gün?

Çocuklar Duymasın dün neden yayınlanmadı final mi yapıyor? Çocuklar Duymasın her pazar Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Fakat Çocuklar duymasın yerine dün yeni dizi yayınlandı. Peki Çocuklar Duymasın yeni bölüm izle final mi yapıyor?

Abone ol

Kanal D'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın dün yayınlanmadı. Çocuklar Duymasın'ın dün yayınlanmamasının ardından gözler Birol Güven ve Kanal D'ye çevrildi.

2000'li yıllara damga vuran dizi Çocuklar Duymasın, Kanal D'de yeniden yayın hayatına başladı. Yeniden ekranlara gelen Çocuklar Duymasın ilk başta ilgiyle karşılansa da son zamanlarda pek takip edilir olunmadı. Reytinglerde de düşüş yaşayan Çocuklar Duymasın yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Çocuklar Duymasın final mi yaptı?

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPTI?

Çocuklar Duymasın yayın hayatına devam ederken Kanal D yayın akışına baktığımız zaman yeni bölümün yayınlanmadığını görüyoruz. Dün de yeni bölümün yayınlanmaması iyice merak uyandırdı. Ne Birol Güven ne de Kanal D konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat görünen o ki Çocuklar Duymasın final yapacak.