BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
HABER /  GÜNCEL

Çocuk gelinin aşk kaçamağı cinayetle bitti!

Adana'da İ.A. adlı 17 yaşındaki çocuk, imam nikahlı eşinin sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet ise Z.K. ile sevgilisi İ.A'nın çapraz sorgusunda ortaya çıktı.

Abone ol

ADANA'da 17 yaşında evlendirilen Z.K., kendisi gibi çocuk yaşta olan kocası eve gelmeyince sevgilisini çağırdı. Gece geç saatlerde eve gelen İ.D. ise eşinin sevgilisi İ.A.'yı bıçaklayarak öldürdü.

Olay Adana Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki İsa Arıç, iki ay önce akrabasının kızı 17 yaşındaki Z.K. ile imam nikahı ile evlendirildi. Z.K. önceki gece eşinin eve gelmeyeceğini düşünerek kayınvalidesi ile kayınbabası uyuduktan sonra gönül ilişkisi olduğu İ.D.'yi eve aldı. Sabaha karşı eve dönen İsa Arıç, eşi ve sevgilisini yatak odasında gördü.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

İ.D. Arıç'ı bağırmaması için yanında taşıdığı bıçakla göğsünden 2 kez bıçaklayıp balkondan kaçtı. Sevgilisinin kaçmasını bekleyen Z.K., çığlık atarak yardım istedi ve eşini göğsünden yaralı halde bulduğunu, intihar etmiş olabileceğini söyledi. Arıç'ın ailesi yaralı genci Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan İsa Arıç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gencin yakınları karısının ifadesine dayanarak çocuklarının intihar etmiş olabileceğini belirtti.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ

Gencin cinayete kurban gitmiş olabileceğini değerlendiren polis Z.K.'yı sorguya aldı. Genç kız çapraz sorguda cinayeti itiraf ederek sevgilisinin ismini verdi. Balkondan atladığında ayağını burktuğu belirtilen İ.D. (17) evinde polis tarafından yakalandı. İki sevgili gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.