BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
GÜNCEL

CNN Türk'ün önünde Meral Akşener protestosu

İyi Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulunurken İyi Partililer, CNN Türk'ün Akşener'e ambargo uyguladığını öne sürerek kanalı protesto etti. İşte o anlar...

İyi Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener yayındayken çok sayıda İyi Partili de CNN Türk'ün Akşener'e ambargoda bulunduğunu iddia ederek CNN Türk önünde protesto yaptı.

MERAL AKŞENER, FATİH ALTAYLI'NIN PROGRAMINA KONUK OLDU: 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ve mitinglere bir gün ara veren İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu.

Medyanın kendisine karşı tutumuna yönelik soruya Akşener, “O meydanlar doluyorsa, o şehir sizi konuşur, ‘kadın geliyor, iyi parti geliyor' deniyor. Dolayısıyla bu işi o yolla çözüyorsunuz. Ama vatandaşın bilgi alma hakkı ortadan kalkıyor” yanıtını verdi.

İYİ PARTİLİLER CNN TÜRK BİNASININ ÖNÜNDE TOPLANDI: Öte yandan Meral Akşener programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken çok sayıda İyi Partili Kanal D ve CNN Türk binaları önünde toplandı. Partililer CNN Türk'ün Akşener'e ambargoda bulunduğunu iddia ederek protestoda bulundu.

MERAL AKŞENER'İN KATILDIĞI PROGRAM DUVARA YANSITILDI: CNN Türk ve Kanal D binaları önünde toplanan kalabalık bir İYİ Parti kitlesi ellerindeki meşaleleri yakarak bütün dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca Meral Akşener'in Habertürk TVde katıldığı programı sinevizyonla duvara yansıtarak izletildi.

Sitene Ekle