BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Ece Erken ve Demet Şener arasında sular durulmuyor!

Demet Şener ile Ece Erken tartışması tüm hızıyla sürüyor. Artık birbirleri hakkında konuşmayacaklarını söyleyen iki ünlü isim tartışmaya devam ediyor.

Demet Şener ile Ece Erken'in canlı yayında başlayan tartışması devam ediyor. İki ünlü isim bir magazin programının kameralarına "Bu konuda yorum yapmayacağım" deyip yine ince göndermeler yaptı.

Ece Erken "konuşmak istemiyorum" diyerek "Benim de çalışmadığım dönem oldu kimseye sarmadım. Alakam olmayacak bir insan görsem merhaba demeyeceğim bir insan" dedi. Demet Şener ise bu konuşmalara yanıt olarak ise "Hayatta hiç cevap veremeyeceğim bir şey yok, veremeyenler düşünsün. Bombayı patlattık yine" dedi.

"MAĞDUR EDEBİYATI YAPILMASINDAN BIKTIM" Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, programa telefonla bağlanarak Ece Erken'in 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' iddialarına karşılık vermişti. Hayli gergin geçen programda 20 yılık ihanet haberlerinden sıkıldığını söyleyen Demet Şener, "Mağdur edebiyatı yapılmasından bıktım" demişti.

Sitene Ekle