BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44
MEDYA

CNN Türk’ün montaj 'Trump’a kızan ABD’liler' videosu!

CNN Türk’ün montaj olan 'Trump’a kızan ABD’liler televizyon parçaladı' videosu...

CNN Türk’te Neşvin Mengü’nün sunduğu Ana Haber’in dünkü (9 Kasım 2016) bölümünde Donald Trump’ın Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlandığı ile ilgili haberlere yer verildi.


Bu haberlerden biri de, Trump’ın ilk tur oylamasında delegelerin çoğunu alması nedeniyle yaptığı konuşma ve ABD’de Trump’ın kazanmasından rahatsız olan yurttaşların bu konuşmaya verdikleri tepkilerdi. CNN Türk’ün ekrana getirdiği videoda, Donald Trump konuşma yaparken sinirlenen yurttaşların sandalye ya da beyzbol sopası gibi cisimlerle televizyonlara vurarak parçaladıkları görülüyor.


Programda yayına verilen video parçası, YouTube’da bir süredir en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. Ancak videodaki görüntülerin gerçek olduğunu söylemek mümkün değil. Toplam dört farklı televizyon parçalama sahnesinden oluşan video kolajında yer alan videolar, genellikle futbol taraftarlarının maç izlerken televizyona saldırdıkları anların kaydı.


CNN Türk’ün de yayınladığı video kolajında yer alan görüntülerden ilki Wrestlemania isimli profesyonel güreş programını izleyen bir seyircinin sinirlenerek televizyonu parçaladığı sahneleri içeriyor. Video 29 Mart 2015’te YouTube’a eklenmiş ve yaklaşık 10 milyon kez izlenmiş.


Video kolajında yer alan montajlı bir diğer videonun orijinali ise 2 Eylül 2014’te “Psycho Kid Smashes TV” başlığıyla YouTube’a yüklenmiş ve yaklaşık 15 milyon kez izlenmiş.


Bir seyircinin televizyona zıplayarak kafa attığı ve televizyonu kırdığı gözüken üçüncü videonun kaynağı ise 2 Şubat 2015’e ait. Amerikan futbolu takımı Seattle Seahawks taraftarı bir seyircinin, Seahawks’ın maçı kaybetmesi üzerine sinirlenerek televizyonu parçaladığı video ise yaklaşık 2 milyon kez izlenmiş.


Son video ise Türkiye’deki kullanıcıların yakın zaman öncesinden hatırlayacağı ve internette “Hırvatistan maçını izlerken kocasını trolleyen kadın” olarak bilinen viral video...

Sitene Ekle
Etiketler