BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

CNN Türk'ü rezil eden hata!

CNN Türk editörleri Kaşif Kozinoğlu'nun ölümü için başlatılan soruşturmanın son dakika anonsunda öyle bir hata yaptı ki...

Abone ol

Odatv davasının tutuklu sanığı MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevinde ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşlarının ifadesi alındı.

CNN TÜRK REZİL OLDU

Gazeteciler.com'un haberine göre tüm haber kanalları Adalet Bakanlığı'nın yürüttüğü bu soruşturmayı son dakika olarak duyururken, CNN Türk yaptığı hatayla kelimenin tam anlamıyla "rezil" oldu.

CNN Türk'ün altyazı operatörleri son zamanlarda çok fazla Kurtlar Vadisi dizisi izliyor olacak ki, Kaşif Kozinoğlu'nun ismini Son Dakika anonsunda "KAŞİFOĞLU" olarak yazdılar.

1321533297-4_1.jpg

2 Dakika 28 saniye boyunca ekranlarda kalan KAŞİFOĞLU'NUN ÖLÜMÜ anonsu en sonunda yapılan yanlış geç de olsa farkedilmiş olacak ki kaldırıldı ve KOZİNOĞLU'NUN ÖLÜMÜ olarak yenilendi.

İYİ DE KİM BU KAŞİFOĞLU?

Kurtlar Vadisinde son üç bölümde rol alan bir karakterin ismin Kazım Kaşifoğlu idi. Dizinin başrolündeki karakter Polat Alemdar, bir dönemin kara kutusu olan Kaşifoğlu'nu yakalamış ve kızını öldürdüğü Katırcı'ya intikamını alması için teslim etmişti. Ama derin devlet araya girince, Kaşifoğlu bir kez daha yakayı kurtarmıştı.

SİLİVRİ'DE NE OLMUŞTU?

Kaşif Kozinoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü Silivri Cezaevi'ndeki koğuşunda rahatsızlanmış, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.Silivri Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan raporda ise Kozinoğlu'nun hastaneye geldiğinde hayatını kaybetmiş olduğu bilgisine yer verilmişti.

Adli Tıp Kurumu'nun ön otopsi raporundaysa Kozinoğlu'nun damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi sonucu öldüğü belirtilmişti.