BIST 10.282
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,61
HABER /  DÜNYA

Cinsel tacize meydan dayağı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 kadına cinsel organını gösterdiği iddia edilen şahsa çevredeki esnaf tarafından meydan dayağı atıldı.<br/>Muğ...

Abone ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 kadına cinsel organını gösterdiği iddia edilen şahsa çevredeki esnaf tarafından meydan dayağı atıldı.
Muğla’dan iş aramak için Alanya’ya gelen C.B. (49), saat 16.00 sıralarında çarşı merkezindeki bir restorana gitti. İddiaya göre yemek yiyen 4 kadına el ve kol hareketleri yaparak hakaret etmeye başlayan C.B., daha sonra kadınlara cinsel organını gösterdi. Kadınların tepkisi üzerine C.B., restoran çalışanları ve çevredeki esnaf tarafından darp edildi. Olay yerine çağırılan polis ekibi tarafından gözaltına alınan zanlı sağlık raporu için Alanya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. C.B. daha sonra sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kadınlar ise polis merkezine giderek şüpheliden şikayetçi oldu. C.B.’nin ’Hayasızca hareket ve cinsel taciz’ suçlarından arandığı, aynı suçlardan 6 ayrı sabıkası olduğu öğrenildi.
(İHA)