BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.435,98
DÜNYA

Çin'de korkunç kaza! Kepçe operatörü kadın yöneticisini kumun altına gömdü

Çin'de kepçe operatörlerinin çalıştığı kum alanında kadın çalışan araçlara yön verirken akılalmaz bir kaza yaşandı.

Çin'de kum yüklemesi yapan kepçe operatörlerinin bulunduğu alanda araçlara yön veren bir kadın çalışan, kepçe operatörünün dikkat eksikliği sonrası feci sonu yaşadı. İş makinelerine yön verirken kepçenin kör noktasında kalan kadın, operatörün hamlesi sonrası kepçeyle kum havuzuna taşındı. Bir anda iş makinesinin kepçesine giren kadın daha sonra da kumun altına gömüldü.

Bağırmaya Başladı

Dehşete düşüren görüntülerde kumun altında kepçeyle taşınan kadın başka bir yere yükleme yapılırken kepçeden bırakılıyor. Görüntülerde kepçeden düştükten sonra kadının tekrar hareket ettiği ve çalışanlara kendisini gösterdiği görülüyor. Kumun tamamen boşaltılması ile kadın ortaya çıkıyor ve bağırmaya başlıyor. Kadını gören kepçe operatörü büyük panikle iş makinesinden iniyor ve korku dolu anlar yaşanıyor.

O Anlar Kamerada

Tüm bu anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kayda geçiyor. Kaynaklara göre talihsiz kadının çalışan işçilerin yöneticisi olduğu belirtildi. Video görüntüleri yayılan bu olay sonrasında kadının durumu hakkında bilgi verilmedi.

Sitene Ekle
Etiketler